Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted by on Jun 25, 2014 in Teste, Toate articolele | 0 comments

Test filtru GPL hartie – Czaja

Test filtru GPL hartie – Czaja

Am testat filtrul GPL produs de firma ZWM CZAJA Polonia, ce are ca material de filtrare hartia, carcasa din aluminiu, stuturi de 12 mm sau 14 mm si este folosit in general la instalatiile GPL Tomasetto si Landi Renzo, dar si la instalatii GPL precum Milano, Zavoli, AGC.

Filtrul din hartie este cel mai vechi tip de filtru folosit si este eficient mai ales din cauza numarului mare de pliuri care maresc suprafata de filtrare. Acest tip de filtru nu este foarte rezistent la apa ceea ce ii limiteaza scopul aplicatiei.

Filtrul din imaginile de mai jos a fost schimbat dupa 10.000 km. Dupa cum se vede este foarte curat, aproape nou. Starea filtrului depinde foarte mult si de calitatea gazului. Este important sa alimentati de la firme de incredere.

FILTRU GPL CZAJA 1

Recomandam schimbarea filtrelor GPL din hartie mai des, la un interval de 10.000-15.000 km.

FILTRU GPL CZAJA 2

Acest filtru GPL este foarte folosit datorita pretului sau foarte mic.

FILTRU GPL CZAJA 3

Pilitura care se vede in ultima imagine in interiorul stutului s-a creat in momentul in care am taiat filtrul. Totusi in interiorul stutului se observa urme fine de parafina. Per total acest filtru GPL a functionat destul de bine, asa ca am decis sa-i acordam nota 8 din 10, tinand cont ca hartia nu este cel mai bun material de filtrare.

 

 

468 ad

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *